Subotica Sajam
ZAVRŠAVA SE IPA PROJEKAT
16.05.2011

Lokalne samouprave Subotice i Segedina iz Mađarske, uz učešće JKP „Subotičke pijace" i Veletržnice iz Kiškundorožme od novembra prošle godine zajedno rade na realizaciji IPA projekta „Jačanje privredne saradnje na planu integralne poljoprivredne robne ponude u pograničnom prostoru Srbije i Mađarske". Sredstva za ovaj projekat obezbeđena su putem IPA prekograničnog programa Mađarska-Srbija, a uskoro će se u potpunosti realizovati projektom zacrtani ciljevi.

U Segedinu, u Agrarnoj komori županije Čongrad od 9. do 13. maja održan je intenzivni marketinški trening o integrisanoj poljoprivrednoj ponudi i o razvoju trgovine poljoprivrednim proizvodima u pograničnom prostoru Srbije i Mađarske. U okviru višednevnih predavanja uz učešće vrsnih predavača iz Mađarske učesnici iz Mađarske i Srbije, tačnije iz Vojvodine upoznali su se s teorijom i praksom marketinga, karakteristikama ponašanja potrošača prehrambenih proizvoda, organizovanim tržištima, savremenom proizvodnom praksom i plasmanom, pitanjima oporezivanja kao i s uslovima uvoza odnosno izvoza povrća i voća.

 

Povratak...

copyright © 2009  Subotičke pijace  all rights reserved
početna          o nama          pijace          informator          kvalitet          barometar          javne nabavke          kontakt         

menadžment

istorija

o subotici

dokumenti

mlečna

teslina

zelenac

kvantaš