Subotičke pijace
Subotica Sajam
27. OKTOBRA VAŠAR ZIMNICE I HUMANITARNA AKCIJA
22.10.2012

U organizaciji JKP „Subotičke pijace" na kvantaškoj pijaci u ulici Mirka Bogovića po 11. put će biti organizovan tradicionalni vašar zimnice.

U skladu sa tradicijama, za vreme vašara zimnice JKP „Subotičke pijace" ponovo organizuje i humanitarnu akciju u saradnji sa zakupcima i prodavcima. U akciju i ovom prilikom će se moći uključiti svi zakupci i prodavci sa pijaca pod upravljanjem JKP „Subotičke pijace", dakle i sa mlečne, zelene i voćne pijace, sa mešovite pijace u Teslinom naselju, sa Zelenca i naravno sa kvantaške pijace. Ranije prikupljenu robu dobili su (nekoliko puta) Kolevka, zatim Crveni krst, humanitarne organizacije katoličke i pravoslavne crkve, a zakupci i prodavci svojom donacijom podržavali su u „Lurkohaz" kuću za dnevni boravak dece u Hajdukovu. Ova pomoć nije beznačajna, jer u toku dosadašnjih humanitarnih akcija prikupljeno je blizu 12 tona sveže hrane, voća i povrća.

JKP „Subotičke pijace" moli one zakupce i prodavce, koji žele da se uključe u humanitarnu akciju prikupljanja pomoći, da se u subotu, 27. oktobra u jutarnjim satima jave kod šefova pijaca, kako bi se moglo organizovati sakupljanje i prevoz ponuđene robe.

JKP „Subotičke pijace" i ovom prilikom želi da se zahvali svima, koji su do sada podržavali njihovu inicijativu, a unapred izražavaju zahvalnost zakupcima i prodavcima, koji će podržati ovogodišnju humanitarnu akciju.

 
Povratak...

copyright © 2009  Subotičke pijace  all rights reserved
početna          o nama          pijace          informator          kvalitet          barometar          javne nabavke          kontakt         

menadžment

istorija

o subotici

dokumenti

mlečna

teslina

zelenac

kvantaš