Subotica Sajam
Otvoren zimski vašar
06.12.2012

Bela Bodrogi, direktor JKP je podsetio, da prošle godine na vašaru u iznajmljenim kućicama učestvovalo je 39 izlagača-prodavaca, a ove godine, - zahvaljujući finansijskoj podršci grada - 60 izlagača - nudi svoju robu u kućicama, koje su u vlasništvu JKP.

Blaško Stantić, zamenik gradonačelnika je u ime Modesta Dulića, gradonačelnika i u svoje ime pozdravio prisutne, istakavši, da ove godine vašar obuhvata period ne samo katoličke, već i pravoslavne božićne-novogodišnje praznike.

Zimski vašar je otvorila Marija Kern Šolja, predsednica Skupštine grada, ali kako je rekla, ovom prilikom ne otvaramo samo vašar, već i naša srca, kako bi smo pred predstojeće praznike primili svu lepotu, dobrotu i ljubav.

U programu učestvovao je orkestar Juhas Mađarskog kulturnog centra „Nepker", a goste na otvaranju su medenjacima i čajem nudili članovi MKC-a, dok je deci i prolaznicima Deda Mraz delio slatkiše.  

 Povratak...

copyright © 2009  Subotičke pijace  all rights reserved
početna          o nama          pijace          informator          kvalitet          barometar          javne nabavke          kontakt         

menadžment

istorija

o subotici

dokumenti

mlečna

teslina

zelenac

kvantaš