Subotičke pijace
Subotica Sajam
WINTERFEST SE OTVARA 5. DECEMBRA
02.12.2014

Završavaju se pripreme za božićno-novogodišnji vašar u Subotici, koji će se pod nazivom Winterfest i ove godine održati u samom centru grada od 5. decembra 2014. do 14. januara 2015. godine. JKP „Subotičke pijace" po četvrti put organizuje ovu manifestaciju, koja iz godine u godinu postaje sve posećenija, a raste i interesovanje potencijalnih izlagača, učesnika na zimskom vašaru.

Na Winterfestu u 60 izlagačkih jedinica (većih i manjih drvenih kućica, pokretnih tezgi i samostalno izgrađenih prodajnih jedinica) biće smešteno ukupno 75 izlagača, među njima mnogi su učesnici ranijih zimskih vašara, ali biće i novih.

U ponudi će - prema prijavama - biti od zimske garderobe do zanatskih proizvoda, raznih ukrasa, poklona, kozmetičkih preparata domaće izrade, a biće i bogata gastronomska ponuda od zanatski proizvedenih čokolada do mesnih prerađevina, proizvoda od meda i drugo. Naravno i ove godine se računa na bogatu ponudu hrane, a neće izostati ni kuvano vino i čaj - ova dva omiljena pića u zimskom periodu.

 

Organizatori su se pobrinuli i o raznim kulturnim programima za vreme ovogodišnjeg Winterfesta, koji će se otvoriti 5. decembra u 18.00 sati, a radno vreme će trajati od 9 do 21 sati.  
Povratak...

copyright © 2009  Subotičke pijace  all rights reserved
početna          o nama          pijace          informator          kvalitet          barometar          javne nabavke          kontakt         

menadžment

istorija

o subotici

dokumenti

mlečna

teslina

zelenac

kvantaš