Subotica Sajam
Uručeni pokloni
13.01.2015

Ilinka Vukoja, direktorica JKP „Subotičke pijace" danas je u Školskom centru za vaspitavanje i obrazovanje slušno oštećenih lica sa Domom učenika Dositej Obradović svečano je uručila poklone kupljenih sredstvima Subotičana, koji su ubacivali novac u betlehem, postavljen na Winterfestu. 

Ukupno je sakupljeno oko 123 hiljada dinara. Tim novcem je kupljen LCD televizor, DVD-plejer i kompletna konfiguracija računara. Direktorica JKP je prilikom predaje poklona naglasila humanost naših građana, i izrazila nadu, da će za godinu dana poklonima obradovati decu u drugim ustanovama.

Direktor školskog centra,  Milorad Mrvić se zahvalio na vrednom poklonu, izražavajući žaljenje, što zbog raspusta učenici ne prisustvuju ovom svečanom činu. Kako ja naglasio, trenutno škola brine o 120 učenika, a danas predati audio-vizuelni uređaji i računar svakako ulepšati njihove dane, koje provode u ovoj ustanovi.    

Povratak...

copyright © 2009  Subotičke pijace  all rights reserved
početna        o nama        pijace        informator        kvalitet        barometar        javne nabavke        kontakt