Subotica Sajam
Na pijaci „Zelenac" otvorena nova Mlečna hala
14.10.2015

Gradonačelnik Grada Subotice, Jene Maglai i direktorica JKP „Subotičke pijace", Ilinka Vukoja su danas /14.10.2015./ presecanjem vrpce svečano predali na upotrebu novu Mlečnu halu, koja je izgrađena u sklopu pijace „Zelenac" na Prozivci.
Tom prilikom Ilinka Vukoja je istakla, da su radovi započeti 15. avgusta, a završeni su na vreme, u skladu sa ugovorima, koji su potpisani nakon sprovedenih postupaka javnih nabavki sa izvođačima, odnosno dobavljačima: Cevne instalacije Metal d.o.o. iz Subotice sa još dva izvođača radova /Maksimgradnja d.o.o. i Izolinvest d.o.o. Beograd, a rashladne vitrine je izradio Frigo Žika d.o.o. iz Rume. Kompletna investicija koštala je 5,5 miliona dinara, a sredstva je obezbedilo JKP iz sopstvenih izvora.

Direktorica JKP „Subotičke pijace" se zahvalila na strpljenju i razumevanju kupcima i zakupcima, a naročito onim zakupcima, koji su u protekla dva meseca tokom izvođenja radova na izgradnji Mlečne hale otežano obavljali svoju delatnost.

Gradonačelnik Jene Maglai je rekao, da je 2015. godina godina investicija u Subotici i da je upravo završena još jedna u nizu. Pohvalio je JKP „Subotičke pijace", jer je sopstvenim sredstvima uspelo da izvede ovu investiciju, čija realizacija predstavlja korak u poboljšanju kvaliteta usluga koje pruža ovo preduzeće, a ujedno doprinosi i boljem kvalitetu življenja svih naših sugrađana.

Povratak...

copyright © 2009  Subotičke pijace  all rights reserved
početna          o nama          pijace          informator          kvalitet          barometar          javne nabavke          kontakt         

menadžment

istorija

o subotici

dokumenti

mlečna

teslina

zelenac

kvantaš