Subotica Sajam
Ilinka Vukoja: Nastavljamo ulaganja u pijace
27.12.2015

Javno komunalno preduzeće "Subotičke pijace" je tokom ove godine izgradilo i opremilo prvu specijalizovanu pijalčnu mlečnu halu na pijaci "Zelenac" u Mesnoj zajednici"Prozivka".

- Ponosni smo što smo ovu investiciju realizovali sopstvenim sredstvima i što je pijaca Zelenac dobila prostor koji zadovoljava sve propise vezane za bezbednost hrane, odnosno prodaju proizvoda životinsjkog porekla - kaže Ilinka Vukoja, direktorica JKP "Subotičke pijace".

"Subotičke pijace" su od osnivanja do dana uspešno poslovale, oslanjajući se isključivo na vlastite prihode.

 - I ovu godinu završiti sa pozitivnim finanasijskim rezultatom, a ovih dana smo potpuno posvećeni planiranju daleg razvoja. Prioritet su nam nove investicije u pijace, odnosni poboljšanje njihove infrastrukture. Ako u saradnji sa lokalnom samoupravom rešimo problem imovinsko pravnih odnosa vezanih za zemljište na kojem se nalazi Mlečna pijaca, onda će nam planovi biti fokusirani na izgradnju mlečne hale i na ovoj pijaci. Ceo kolektiv "Subotičkih pijaca" je potpuno posvećen domaćinskom poslovanju i ciljevima koji nas vode ka lepšim, funkcionalnijim i bolje opremljenim pijacama na kojima će građani Subotice bezbedno kupovati, a naši korisnici imati dobre uslove za rad - kaže Ilinka Vukoja.

Na kraju razgovora, direktorica JKP "Subotičke pijace" je svim Subotičanima, korisnicima usluga ovog preduzeća i poslovnim partnerima poželela srećne božićne praznike i zdravu i uspešnu 2016. godinu.

Povratak...

copyright © 2009  Subotičke pijace  all rights reserved
početna          o nama          pijace          informator          kvalitet          barometar          javne nabavke          kontakt         

menadžment

istorija

o subotici

dokumenti

mlečna

teslina

zelenac

kvantaš