Subotica Sajam
Čišenje i naplata toaleta na Mlečnoj pijaci
22.02.2016

Na žalost, iako je namera dobra, iskustva tokom protekla tri meseca nisu zadovoljavajuća pa se pedeset zakupaca prodajnih prostora na Mlečnoj pijaci sredinom februara pismeno obratilo Javnom komunalnom preduzeću „Subotičke pijace" i zatražilo da se toalet ponovo naplaćuje.

„Molimo Vas da u ime dole potpisanih izađete u susret zbog čišćenja toaleta na Mlečnoj pijaci. Smatramo da je zbog higijene potrebno da se toalet redovno održava. Mi pristajemo i na plaćanje samo da to bude redovno održavano kao pre" - napisali su prodavci u pismu.

JKP „Subotičke pijace" će u najkraćem roku razmotriti, kako zahtev prodavaca tako i druge mogućnosti rešenja ovog problema.

- Nesmetani rad, održavanje i higijena javnog toaleta su od izuzetnog značaja za ukupno funkcionisanje Mlečne pijace, pa ćemo najhitnije naći rešenje koje će biti na zadovoljstvo i naših korisnika usluga i kupaca na ovoj pijaci, rekli su nam u JKP „Subotičke pijace".

Povratak...

copyright © 2009  Subotičke pijace  all rights reserved
početna          o nama          pijace          informator          kvalitet          barometar          javne nabavke          kontakt         

menadžment

istorija

o subotici

dokumenti

mlečna

teslina

zelenac

kvantaš