Subotičke pijace
Subotica Sajam
Prodaja cveća za 8. mart samo na obeleženim mestima
23.02.2016

Za Dan žena, međunarodni praznik koji se obeležava 8. marta, JKP „Subotičke pijace" će i ove godine organizovati prodaju cveća na pijacama i oko pijaca. Prodaja će se obavljati 7. i 8. marta, a mesta predviđena za prodaju cveća će oba dana raditi duže, tako da će Subotičani cveće moći kupiti sve do kasnih popodnevnih sati.     

JKP „Subotičke pijace" će prodaju cveća tokom ova dva dana organizovati na Cvetnom trgu na Mlečnoj pijaci i na pijacama „Zelenac" u Mesnoj zajednici „Prozivka", Teslinoj pijaci" u Malom Radanovcu i Kvantaškoj pijaci u ulici Mirka Bogovića.

Svi koji su zaintereesovani za rezervaciju mesta za prodaju cveća 7. i 8. marta za sve dodatne informacije mogu se obratiti šefovima navedenih pijaca.

U JKP „Subotičke pijace" naglašavaju" da se na prodaju cveća odnose ista pravila kao i na drugu robu sezonskog karaktera, dakle i cveće se može prodavati samo na za to određenim mestima. Bespravno korišćenje javnih površina neprekidno će kontrolisati komunalna policija i nadležne inspecijske službe.

Povratak...

copyright © 2009  Subotičke pijace  all rights reserved
početna          o nama          pijace          informator          kvalitet          barometar          javne nabavke          kontakt         

menadžment

istorija

o subotici

dokumenti

mlečna

teslina

zelenac

kvantaš