Subotičke pijace
Subotica Sajam
Međunarodni i regionalni sajam SuSajam 2016 Subotica
29.04.2016

Javno komunalno preduzeće "Subotičke pijace", u saradnji sa lokalnom samoupravom Grada Subotica i Regionalnom privrednom komorom Subotica, od 2. do 4. juna 2016. godine organizuje u Hali sportova jubilarni, deseti Međunarodni i regionalni sajam SuSajam 2016 Subotica.

Osnovna tema 10. međunarodnog i regionalnog sajma - Susajam 2016 Subotica će biti prehrana i prehrambena industrija. U nizu prateći sadržaja tokom sajma su planirana razna predavanja domaćih i inostranih učesnika, a organizatori će izlagačima omogućiti i da organizuju vlastite promocije svojih proizvoda ili usluga, odnosno degustacije i druge specijalne događaje.

Rok za prijavljivanje izlagača i učesnika na sajmu je 23. maj 2016. godine, a JKP "Subotičke pijace"  pozivaju zainteresovane da se prijave što ranije kako bi obezbedili popuste od 25 do 40 odsto.

Prijavni list i sve dodatne informacije o sajmu svi zainteresovani mogu pronaći na oficijelnom sajtu ove manifestacije na adresi www.suboticasajam.rs  ili u direkciji JKP "Subotičke pijace" (Đure Đakovića 23/1,Subotica), odnosno na telefon  +381 (0)24 555 013 ili e-maildirekcija@supijace.co.rs i suboticasajam@gmail.com.

Povratak...

copyright © 2009  Subotičke pijace  all rights reserved
početna          o nama          pijace          informator          kvalitet          barometar          javne nabavke          kontakt         

menadžment

istorija

o subotici

dokumenti

mlečna

teslina

zelenac

kvantaš