Subotičke pijace
Subotica Sajam
Promocija pijačne delatnosti u centru Pančeva
27.05.2016

Peti „Dani pijaca Srbije" će se održati od 10. do 12. juna na Trgu Kralja Petra u centru Pančeva, a u isto vreme i na istom mestu počinje i šesti Sajam domaće hrane, vina i rakije „Ukusi tradicije".

Manifestaciju "Dani pijaca Srbije" organizuje Poslovno udruženje "Pijace Srbije" u saradnji sa lokalnom samoupravom Grada Pančevo, JKP "Zelenilo" Pančevo i Udruženjem "Ukusi tradicije" iz Subotice. Cilj ove manifestacije je da okupi i predstavi proizvođače i prodavce domaće hrane sa pijaca u Srbiji i promoviše pijačnu delatnost kao izrazito značajan kanal distribucije svežeg voća i povrća, mlečenih i mesnih proizvoda, jaja, meda, organske i domaće hrane.

U Pančevu će se tokom ova tri dana održati sastanak Upravnog odbora Poslovnog udruženja  „Pijace Srbije",Udruženje "Ukusi tradicije" će na tematskoj raspravi predstaviti svoj standard za proizvodnju domaće hrane, a u sklopu pratećih kulturno-zabavnih programa, na Trgu Kralja Petra  će 10. juna  nastupiti tamburaški ansambl „Ravnica" iz Subotice.

Povratak...

copyright © 2009  Subotičke pijace  all rights reserved
početna          o nama          pijace          informator          kvalitet          barometar          javne nabavke          kontakt         

menadžment

istorija

o subotici

dokumenti

mlečna

teslina

zelenac

kvantaš