Subotica Sajam
Priprema se Pravilnik o pijacama i veletržnicima
10.06.2016

Članovi Upravnog odbora Poslovnog udruženja "Pijace Srbije" su 9. juna, na sastanku u Pančevu,razgovarali o pripremi Pravilnika o pijacama i veletržnicima, odnosno o posebnim uslovima i kriterijumima za obavljanje pijačne delatnosti,kao sastavnog dela Pravilnika o uslovima i kriterijumima za ocenu ispunjenosti uslova za obavlјanje komunalne delatnosti. Pravilnik  će se početi primenjivati nakon usvajanja Nacrta zakona o izmenama i dopunama Zakona o komunalnim delatnostima.

- Dogovorili smo se i da ubrzamo aktivnosti na jačanju saradnje sa kolegama u regionu, pa do kraja godine planiramo da se organizuju još dva međunarodna skupa na kojima će raditi na finalizaciji ideje o osnivanju regionalne asocijacije - kaže Ilinka Vukoja, direktorica JKP "Subotičke pijace" i predsednica Upravnog odbora Poslovnog udruženja "Pijace Srbije".

Tokom dvodnevnog skupa u Pančevu je održana i tematska rasprava o rezultatima istraživanja stavova i mišljenja kupaca na pijacama u Srbiji, a 10. juna je otvorena peta manifestacija "Dani pijaca Srbije 2016", kojoj je domaćin bilo JKP "Zelenilo" uz podršku lokalne samouprave Grada Pančeva.

Povratak...

copyright © 2009  Subotičke pijace  all rights reserved
početna          o nama          pijace          informator          kvalitet          barometar          javne nabavke          kontakt         

menadžment

istorija

o subotici

dokumenti

mlečna

teslina

zelenac

kvantaš