Subotica Sajam
Obilazak nove pijace u Vršcu
23.09.2016

Glavne teme sastanka Upravnog odbora Poslovnog udruženja „Pijace Srbije", koji je 22. septembra održan u Vršcu, bile su predlog Nacrta pravilnika o pijacama i veletržnicima i posebni uslovi  i kriterijumi za obavljanje pijačne delatnosti, koji će biti aktuelni nakon usvajanja Zakona o izmenama i dopunama Zakona o komunalnim delatnostima.    

Upravni odbor je na ovom sastanku usvojio i izveštaj o petoj manifestaciji „Dani pijaca Srbije", koja je početkom juna održana u Pančevu, a dogovoren je i niz aktivnosti u oblasti međunarodne sradnje.

Tokom boravka u Vršcu članovi Poslovnog udruženja „Pijace Srbije" su posetili novoizgrađenu AgriCo pijacu i upoznali se sa projektom "Unapređenje ekonomske saradnje u prekograničnom regionu Vršac-Gradinari stimulisanjem aktivnosti malih poljoprivrednih proizvođača" koji je u  okviru IPA programa prekogranične saradnje Rumunija - Srbija realizovan u ovom gradu.

Povratak...

copyright © 2009  Subotičke pijace  all rights reserved
početna          o nama          pijace          informator          kvalitet          barometar          javne nabavke          kontakt         

menadžment

istorija

o subotici

dokumenti

mlečna

teslina

zelenac

kvantaš