Subotica Sajam
Bolji uslovi za zakupce i kupce na pijacama
30.09.2016

Tokom predhodnih nekoliko meseci Javno komunlano preduzeće „Subotičke pijace" je nastavilo da ulaže u poboljšanje uslova rada i održavanje pijaca. Postavljena su tri ventilatora na cvetnom delu Mlečne pijace, pijaci Zelenac i na Zelenoj pijaci u Teslinom naselju, a Mlečna pijaca je dobila i nove oznake za izlaze u slučaju opasnosti u skladu sa propisima koji regilišu protivpožarnu zaštitu.

U sklopu poslova vezanih za održavanje pijačnih prostora ofarban je i jedan red tezgi na Mlečnoj pijaci, koja je u fokusu interesovanja menadžemnta JKP "Subotičke pijace".

- Rekonstrukcija i opremanje Mlečne pijace nam je prioritet u planovima razvoja. Međutim, dok se ne reši problem imovinsko-pravnih odnosa vezanih za zemljište na kojem se nalazi ova pijaca, ozbiljnija ulaganja nisu moguća. Zato se trudimo da na sve načine stalno poboljšavamo uslove rada, kako na Mlečnoj, tako i na ostalim pijacama, i tako budemo na usluzi i zakupcima i kupcima - kaže Ilinka Vukoja, direktorica JKP „Subotičke pijace".

Povratak...

copyright © 2009  Subotičke pijace  all rights reserved
početna          o nama          pijace          informator          kvalitet          barometar          javne nabavke          kontakt         

menadžment

istorija

o subotici

dokumenti

mlečna

teslina

zelenac

kvantaš