Subotica Sajam
Zimski vašar obeležila prava zima
16.01.2017

I učesnici i organizatori šestog „Winterfesta" će ovaj zimski vašar upamtiti po izrazito hladnim danima, naročito u januaru ove godine. Niske temperature su od 1. do 14. januara, kada je „Winterfest" zvanično zatvoren, znatno otežavale posao Javnom komunalnom preduzeću „Subotičke pijace" i velikom broju izlagača. Deo je čak bio primoran da na nekoliko dana zatvori prodajne štandove, jer se neki artikli ne mogu sačuvati na temperaturama koje su noću padale i na minus 18 stepeni.

Hladni dani, koji nisu ništa neobično za ovo doba godine, ipak nisu pokvarili opšti utisak o „Winterfestu". Ova manifestacija je postala sastavni deo praznične atmosfere grada i već šest godina privlači veliku pažnju, kako Subotičana tako i bronjih gostiju Subotice.

Izlagači se slažu da im „Winterfest" pruža dobru priliku za promociju i prodaju različitih vrsta proizvoda. Neki su zadovoljni prometom, a neki tvrde da je sve teže poslovati jer je interesovanje kupaca znatno manje nego ranijih godina. Međutim, i jedni i drugi najčešće kažu da učestvovati i sledeće godine.

Šesti zimski vašar „Winterfest" je, uz podršku lokalne samouprave, organizovalo Javno komunalno preduzeće  „Subotičke pijace".

Donacijama prikupljeno 93.740 dinara

Posetioci i učesnici šestog zimskog vašara "Winterfest" su tokom ove manifestacije u humanitarne svrhe donirali 93.740 dinara.  Po sada već ustaljenoj tradiciji, novac je prikupljen u paviljonu na kojem je simbolično predstavljeno mesto rođenja Isusa Hrista.

Odluka kome će sredstva biti donirana još nije doneta, a redakcija Informatora će ispratiti uručenje ove donacije i o tome izvestiti svoje čitaoce.Povratak...

copyright © 2009  Subotičke pijace  all rights reserved
početna          o nama          pijace          informator          kvalitet          barometar          javne nabavke          kontakt         

menadžment

istorija

o subotici

dokumenti

mlečna

teslina

zelenac

kvantaš