Subotica Sajam
Organizovana prodaja cveća
01.03.2017

Javno komunalno preduzeće "Subotičke pijace" će za međunarodni praznik, Dan žena, i ove godine organizovati prodaju cveća na pijacama i prostorima oko pijaca. Prodaja će se obavljati 7. i 8. marta, a mesta predviđena za prodaju cveća će oba dana raditi duže, tako da će Subotičani cveće moći kupiti sve do kasnih popodnevnih sati. 

Prodaja cveća će se tokom ova dva dana organizovati na Cvetnom trgu na Mlečnoj pijaci i na pijacama „Zelenac" u Mesnoj zajednici „Prozivka", Teslinoj pijaci" u Malom Radanovcu i Kvantaškoj pijaci u ulici Mirka Bogovića.

Svi zaintereesovani za rezervaciju mesta za prodaju cveća 7. i 8. marta se mogu obratiti šefovima navedenih pijaca, a dodatne informacije mogu dobiti na telefon 024 555-013, svakog radnog dana od 8 do 14 časova.

U JKP „Subotičke pijace" naglašavaju" da se na prodaju cveća odnose ista pravila kao i na drugu robu sezonskog karaktera, odnosno da se i cveće može prodavati samo na za to određenim mestima.

Bespravno korišćenje javnih površina neprekidno će kontrolisati komunalna policija i nadležne inspecijske službe.

Povratak...

copyright © 2009  Subotičke pijace  all rights reserved
početna          o nama          pijace          informator          kvalitet          barometar          javne nabavke          kontakt         

menadžment

istorija

o subotici

dokumenti

mlečna

teslina

zelenac

kvantaš