Subotičke pijace
Subotica Sajam
Uskoro 11. Međunarodni i regionalni sajam – SuSajam 2017
28.04.2017

U JKP "Subotičke pijace" su u toku pripreme za 11. Međunarodni i regionalni sajam - SuSajam 2017, koji će se održati od 1. do 3. juna u Hali sportova u Subotici. Ovaj tradicionalni susret privrednika regiona JKP "Subotičke pijace" organizuju u saradnji sa lokalnom samoupravom Grada Subotica i Regionalnom privrednom komorom Subotica.

SuSajam će i ovoga puta okupiti izlagače različitih profila, ali osnovna tema ovogodišnje manifestacije će biti turizam kao privredna grana sa velikom potencijalom, kako u Subotici tako i u regionu.

- Subotica ima sve predizpozicije da bude sajmski grad, kako zbog geografskog položaja i blizine granice sa Evropskom unijom, tako i zbog svojih privrednih, saobraćajnih, kulturnih i drugih potencijala - kaže Ilinka Vukoja, direktorica JKP "Subotičke pijace". -  Zahvalujući podršci lokalne samouprave Grada Subotica i Regionalne privredne komore, organizacijom SuSajma 2017 se danas bavi i radna grupa formirana od strane stručnjaka različitih profila koji nam pomažu da i ove godine budemo uspešni domaćini privrednicima i poslovnim ljudima iz zemalja u region i Srbije.

Organizatori očekuju da će na SuSajmu 2017, pored privrednika oz cele Srbije, učestvovati  i preduzeća i preduzetnici iz Mađarske, Hrvatske, Federacije Bosne i Hercegovine, Republike Srpske, Makedonije, Slovenije, Crne Gore itd. I ove godine u pratećim programima ove manifestacije planirani su tematski  susreti privrednika, stručna predavanja, prezentacije, degustacije i slično.

Kako bi privukli što veći broj učesnika organizatori su izlagačima ponudili i veoma primaljive popuste za zakup štandova od 25 do čak 40%. Popusti se odnose na prijave i uplate koje su oročene određenim datumima, a najveći popusti odnose se na izlagače koji prvi put učestvuju na ovoj tradicionalnoj manifestaciji.

Kompletne informacije o 11. Međunarodnom i regionalnom sajmu - SuSajam 2017 možete pogledati na oficijelnoj web stranici na adresi http://www.suboticasajam.rs/.

Povratak...

copyright © 2009  Subotičke pijace  all rights reserved
početna          o nama          pijace          informator          kvalitet          barometar          javne nabavke          kontakt         

menadžment

istorija

o subotici

dokumenti

mlečna

teslina

zelenac

kvantaš