Subotica Sajam
Priprema se rekonstrukcija pijace u Željezničkom naselju
28.04.2017

U toku je izrada projektne dokumentacije za rekonstrukciju i uređenje pijace u Željezničkom naselju.  Ovaj posao i investiciju Javno komunalno preduzeće "Subotičke pijace" je najavilo  u januaru , kada je pripremljen predlog finanijskog i plana poslovanja za aktuelnu godinu.

- Cilj nam je da kompletno renoviramo i uredimo ovu malu pijacu - kaže Ilinka Vukoja, direktorica JKP "Subotičke pijace". - Planiramo izgradnju platoa, postaljanje od 6 do 8 tezgi za prodaju voća i povrća , dve rashladne vitrine , natrkivanje i ograđivanje prostora. Želimo da infrastrutruktra pijace bude potpuno u skladu sa propisima i zahtevima vremena pa je u sklopu investicije i izgradnja sanitarnog čvora, postavljanje kontrole vage, a nadam se da ćemo uspeti da na ovaj mali prostor uklopimo i parking za dostavna vozila.

Poslovni na pripremi ove investicije su u toku, a JKP "Subotičke pijace" očekuju da će radovi biti okončani početkom jeseni.

Povratak...

copyright © 2009  Subotičke pijace  all rights reserved
početna          o nama          pijace          informator          kvalitet          barometar          javne nabavke          kontakt         

menadžment

istorija

o subotici

dokumenti

mlečna

teslina

zelenac

kvantaš