Subotica Sajam
Poštovati odluku o pijačnom redu
25.08.2017

JKP „Subotičke pijace" obaveštavaju zakupce da su shodno članu 9. Odluke o pijačnom redu ( Službeni list opštine Subotica, broj 26/2008) u obavezi da nakon isteka radnog vremena pijace napuste pijačno prodajno mesto i da uklone svu preostalu robu, prazne kutije, ambalažu, karton i slično.

Svu robu i ambalažu zatečenu na tezgama i pijačnom prostoru, posle isteka radnog vremena pijace, ukloniće služba za čišćenje pijaca.

JKP „Subotičke pijace" podsećaju zakupce da je u skladu sa Ugovorom o zakupu prodajne jedinice, a shodno članu 4. stav 3. ugovora, zabranjeno samovoljno povećati veličinu/površinu prodajne jedinice bez odobrenje i znanja ovlašćenog lica, poslovođe pijace.

Svi zakupci koji nisu dostavili potvrde o aktulenom statusu u registru poljoprivrednih gazdinstva za 2017.godinu,  imaju obavezu da ovaj dokumegt u najkraćem roku dostave upravi JKP „Subotičke Pijace".

Povratak...

copyright © 2009  Subotičke pijace  all rights reserved
početna          o nama          pijace          informator          kvalitet          barometar          javne nabavke          kontakt         

menadžment

istorija

o subotici

dokumenti

mlečna

teslina

zelenac

kvantaš