Subotica Sajam
MONOGRAFIJA
20.09.2010

Povodom desetogodišnjice jubileja JKP „Subotičke pijace" izašla je knjiga na srpskom i mađarskom jeziku „10 uspešnih godina JKP „Subotičke pijace", koju je napisao Tibor Mačai, urednik lista „Informator" ovog preduzeća.

Knjiga na 60 strana objavljuje izjave nekadašnjih i sadašnjih čelnika lokalne samouprave, preduzeća, upravnih odbora. Uz bogatu ilustraciju fotografijama iz dokumentacije preduzeća daje se pregled postignutih rezultata, spisak članova svih dosadašnjih upravnih i nadzornih odbora JKP, zaposlenih od osnivanja preduzeća, i o svim aktivnostima preduzeća daju se kratke informacije.

Pored toga sadržani su podaci iz istorije pijaca u Subotici /uz stare razglednice iz zbirke Gradskog muzeja Subotice, na kojima su i neke bivše lokacije pijaca/, a čitaoci će naći uporedni pregled cena nekih proizvoda, a na kraju kratak pregled knjige na hrvatskom odnosno engleskom jeziku.

 

monografija

Povratak...

copyright © 2009  Subotičke pijace  all rights reserved
početna          o nama          pijace          informator          kvalitet          barometar          javne nabavke          kontakt         

menadžment

istorija

o subotici

dokumenti

mlečna

teslina

zelenac

kvantaš