Subotica Sajam
PRIZNANJA ZA JUBILEJ
25.09.2010

Tokom svečanosti obeležavanja desetogodišnjice, zakupcima, koji su se posebno istakli u u saradnji s JKP "Subotičke pijace", dodeljene su posebne nagrade. Zlatnim kantarom nagrađen je Lajoš Rihter, srebrni kantar je dobio Tivadar Terheš, kao i Đorđe Vučić, a bronzani kantar dodeljen je Mihalju Kaposti.
JKP „Subotičke pijace" je dodelilo poklone i zahvalnice prodavcima i zakupcima iznad 75 godina starosti, a to su: Verona Makan, Ana Pletli, Zorka Mandić, Eržebet Oslanski, Mihalj Dušnoki, Gabor Orčić, Ilona Gabor, Evgenije Barat, Andra Maša, Ferenc Takač, Anica Lukač, Ištvan Vajda i Lujza Vuković.
Zaposleni u JKP od dana osnivanja su od predsednika upravnog odbora JKP primili skromne poklone, i to: Bela Bodrogi, Maćaš Fodor, Jožef Čanadi, Katalin Žoldoš, Iren Mačai, Aleksandar Jano, Robert Fodor, Jene Kalmar, Ištvan Kekenj, Atila Varga, Gabriel Horvat i Gabor Varga.

Povratak...

copyright © 2009  Subotičke pijace  all rights reserved
početna          o nama          pijace          informator          kvalitet          barometar          javne nabavke          kontakt         

menadžment

istorija

o subotici

dokumenti

 

 

mlečna

zanatska

voćna

teslina

zelenac

kvantaš