Subotica Sajam

PIJACE

Ako volite da voće i povrće kupujete dok je provereno sveže onda sigurno idete na pijacu. Tamo imate “svog” prodavca, koji je ujedno i proizvođač, kome sa velikom dozom sigurnosti možete verovati da je povrće ili voće koji nudi na tezgi ubrao tog jutra. Između ostalog i zato što ga uzgaja pažljivo, sa ciljem da ga prodaje isključivo na pijaci.
On Vam je kao komšija, a ako ste redovan posetilac pijace, uz kupovinu se podrazumeva i malo razgovora.
Po tome se pijace razlikuju od super i mega marketa koji su početkom XXI veka postali značajna konkurencija ovom, tradicionalnom i veoma popularnom obliku trgovine.

Javno komunalno preduzeće „Subotičke pijace”, svesno da se pijačna delatnost ozbiljno suočava sa izazovima savremenog života, nastoji da prati ritam tehnološkog razvoja i prilagođava se novim potrebama potrošača, ali istovremeno čuva i neguje specifičnosti po kojima se prepoznaju kao mesta na kojima se kupuje sveže voće i povrće i drugi prehambeni proizvodi, od poznatog proizvođača (po mogućstvu istovremeno i prodavca) u ambijentu koji pruža mogućnost susretanja ljudi, komunikaciju i socijalizaciju.

 

 

copyright © 2009  Subotičke pijace  all rights reserved
početna          o nama          pijace          informator          kvalitet          barometar          javne nabavke          kontakt         

menadžment

istorija

o subotici

dokumenti

mlečna

teslina

zelenac

kvantaš