Друго јавно надметање за сезонску продајувоћа, поврћа и лубеница на јавним површинама

Друго овогодишње надметање за слободне јавне површине на територији Града Суботице за сезонску продају воћа, поврћа и лубеница одржаће се 25. маја 2023. године са почетком у 11,00 часова у просторијама ЈKП „Суботичке пијаце“ (Ђуре Ђаковића 23) у Суботици.

На јавном надметању ће се лицитирати локације у градским месним заједницама које нису издате у закуп након првог јавног надметања, које је одржано крајем априла, и продајна места на јавним површинама у приградским месним заједницима.

Локације су одређене Решењем Градског већа Града Суботице у складу са Планом постављања осталих објеката, уређаја и опреме на територији Града Суботице.

Право учешћа на лицитацији имају правна лица, односно предузетници регистровани у Агенцији за привредне регистре, као и лица која имају потврду о активном статусу у регистру пољопривредних газдинства.

ЈКП „Суботичке пијаце“ позивају све заинтересоване да се за додатне информације обрате на  телефон 024 555-013 или лично, у службеним просторијама предузећа (Ђуре Ђаковића 23), сваког радног дана од 08,00 до 12,00 часова.

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *