Заказано друго јавно надметање за сезонску продају воћа, поврћа и лубеница на јавним површинама

Јавно комунално предузеће “Суботичке пијаце” је расписало Оглас о јавном надметању слободних јавних површина по месним заједницама на територији Града Суботице за сезонску продају воћа, поврћа и лубеница. Друго овогодишње јавно надметање-лицитација ће се одржати 28. маја 2024. године са почетком у 11,00 часова у просторијама ЈKП „Суботичке пијаце“ (Ђуре Ђаковића 23) у Суботици.

Јавно надметање је расписано на основу Решења Градског већа о сезоснкој продаји воћа, поврћа и лубеница на јавним површинама, а у складу са Планом постављања осталих објеката, уређаја и опреме на територији Града Суботице.

На јавном надметању ће се лицитирати 24 продајна места на јавним површинама на 17 локација у градским и 14 продајних места на јавним површинама на 5 локација у приградским месним заједницама.

Право учешћа на јавном надметању имају лица регистрована код Агенције за привредне регистре, као и лица која имају потврду о активном статусу у регистру пољопривредних газдинства.

Пријаве и уплате деопозита за учешће на јавном надметању се примају до 27.05.2024. у 12 часова.

Сви заинтересовани се за предметне локације могу интересовати на телефон 024 555-013 или у службеним просторијама предузећа сваког радног дана, до 20. априла 2024. године, у периоду од 08,00 до 12,00 часова.

Kомплетан оглас можете видети на сајту ЈKП “Суботичке пијаце” на линку: https://supijace.co.rs/

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *