Седам произвођача представило своје производе купцима на Млечној пијаци

 

На другој промоцији и дегустацији под називом „Хвала што купујете на пијаци“, која је одржана 29. јула, купцима на Млечној пијаци се представило седам произвођача хране. Посетиоцима и купцима на пијаци се допала могућност да пробају неке од производа који се продају на суботичким пијацама, а највећу пажњу овога пута привукла је свеже печена риба коју под брендом „Fish Food“ припрема рибарница СТР „Тиса“ из Бачког Петровог Села, која има локал на занатском делу Млечне пијаце.

Самостална занатска радња „Дарабош“ се представила са неколико врста свежих пецива, ТР „Grocery“ је купцима на Млечној пијаци понудила на дегустацију орашасте плодове, урме и печени кикирики, а пољопривредно газдинство Атиле Балаж Пирија такозвани подливени домаћи сир.

Богату дегустациону понуду употпунили су и пољопривредни произвоћачи Стипан Балажевић (кајсије и брескве), Саша Бахтијаревић (лубенице) и Јанош Етвеш (крушке и шљиве).

Промоцију и дегустацију под називом „Хвала што купујете на пијаци“ организује Јавно комунално предузеће „Суботичке пијаце“ уз подршку својих корисника услуга.

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *