Јавно надметање за сезонску продају воћа, поврћа и лубеница на јавним површинама заказано за 23. април 2024. године

Јавно комунално предузеће “Суботичке пијаце” је расписало Оглас о јавном надметању слободних јавних површина по месним заједницама на територији Града Суботице за сезонску продају воћа, поврћа и лубеница. Јавно надметање-лицитација ће се одржати 23. априла 2024. године са почетком у 11,00 часова у просторијама ЈKП „Суботичке пијаце“ (Ђуре Ђаковића 23) у Суботици.

Јавно надметање је расписано на основу Решења Градског већа о сезоснкој продаји воћа, поврћа и лубеница на јавним површинама, а у складу са Планом постављања осталих објеката, уређаја и опреме на територији Града Суботице.

На јавном надметању ће се лицитирати локације у градским месним заједницама, које се закупцима нуде од 1. маја  2024. године на период од 6 или 4 месеца.

Право учешћа на јавном надметању имају лица регистрована код Агенције за привредне регистре, као и лица која имају потврду о активном статусу у регистру пољопривредних газдинства.

Пријаве и уплате деопозита за учешће на јавном надметању се примају до 22.04.2024. у 12 часова.

Сви заинтересовани се за предметне локације могу интересовати на телефон 024 555-013 или у службеним просторијама предузећа сваког радног дана, до 20. априла 2024. године, у периоду од 08,00 до 12,00 часова.

Kомплетан оглас можете видети на сајту ЈKП “Суботичке пијаце” на линку: https://supijace.co.rs/

1 thought on “<strong>Јавно надметање за сезонску продају воћа, поврћа и лубеница на јавним површинама заказано за 23. април 2024. године</strong>”

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *