Mere prevencije i sprečavanje širenja zaraze korona virusom

Javno komunalno preduzeće “Subotičke pijace” Subotica obaveštava sve korisnike usluga (prodavce i kupce) na otvorenim pijacama u nadležnosti JKP “Subotičke pijace” Subotica, da je preduzelo sve predložene mere za sprečavanje nastanka i širenja infekcije, izazvane korona virusom i to:

– Prodavci koji rade u zatvorenom prostoru, kao i zaposleni koji rade na rizičnim mestima, u obavezi su da nose maske i rukavice za jednokratnu upotrebu.

– Tezge za prodaju proizvoda moraju da budu udaljene minimum 1m jedna od druge.

– Obezbeđeno je jedno mesto sa tekućom vodom za pranje i rastvorom za dezinfekciju ruku prilikom svakog ulaska na prodajni prostor pijace.

 

Sve četiri pijace u nadležnosti JKP “Subotičke pijace” Subotica su otvorene pijace i rade po ustaljenom radnom vremenu, i odlično su snabdevene kako južnim voćem i voćem karakterističnim za naše podneblje, tako i povrćem, a cene su, kako kažu prodavci, iste kao i prethodnih nedelja.

Ukoliko želite da kupite sveže i kvalitetno voće i povrće, kao i sve vrste ostalih prehrambenih životnih namirnica, sugrađanima stoje na raspolaganju „Mlečna pijaca“ u centru grada, pijaca „Zelenac“, Mešovita pijaca „Teslino naselje“ i Kvantaška pijaca, gde ćete se uveriti u njihovu bogatu ponudu.