Počele pripreme za 12. Međunarodni i regionalni sajam – Subotički Sajam 2018

Dvanaesti međunarodni i regionalni sajam – Subotički Sajam 2018. će se održati od 31. maja do 2. juna 2018. godine u Hali sportova u Subotici. Turizam će biti glavna tema okupljanja privrednika i preduzetnika na stručnim skupovima tokom ove tradicionalne manifestacije koju Javno komunalno preduzeće „Subotičke pijace\“ organizuje u saradnji s lokalnom samoupravom grada Subotice, Sekretarijatom za privredu i turizam AP Vojvodine i Regionalnom privrednom komorom Subotica.

Subotički sajam će i ove godine ponuditi preduzetnicima iz Srbije i zemalja u regionu prostor i mogućnost za predstavljanje, upoznavanje i uspostavljanje poslovne saradnje. Kao i ranijih godina, organizatori očekuju da će na ovoj privrednoj manifestaciji učestvovati privrednici i preduzetnici iz Mađarske, Hravstke, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i drugih zemalja regiona.

Krajnji rok za prijave učesnika je 18. maj tekuće godine, a sve dodatne informacije, prijavni list i cene zakupa izložbenih štandova, možete videti na oficijelnom web portalu Subotičkog sajma na adresi www.suboticasajam.rs.

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *