Zimski vašar – Winterfest 2018-2019

JKP „Subotičke pijace\“ od 5. decembra 2018. do 13. januara 2019. godine organizuje 8. po redu zimski vašar pod nazivom „Winterfest\“, za koji raspisujemo konkurs za izbor izlagača.

Tematika vašara biće: Očuvanje tradicija narodnih rukotvorina, promocija različitih zanatskih proizvoda, domaće i organske hrane, kao i gastronomska ponuda tradicionalnih jela regiona.

Uslovi konkursa:

  • izlagači mogu biti samo pravna lica (izlagači koji imaju registrovanu firmu, registrovano poljoprivredno gazdinstvo, članovi zanatskog ili udruženja rukotvoraca), i moraju priložiti dokaz o istim (izvod iz APR-a, potvrdu o aktivnom statusu u registru za poljoprivredna gazdinstva, potvrda od udruženja građana o aktivnom članstvu)
  • izlagačima nije dopuštena prodaja proizvoda koji nisu eksplicitno navedeni u tematici vašara
  • izlagači mogu birati između nekoliko vrsta izlagačkih objekata iz ponude ili mogu koristiti sopstveni prodajni objekat
  • zabranjeno je korišćenje eksera, šarafa, ili bilo kakve vijčane robe na prodajnim objektima.
  • ukoliko se izabere sopstveni prodajni objekat, mora se priložiti foto dokumentacija o objektu, koji mora biti nalik ostalim objektima iz ponude organizatora. Neadekvatni prodajni objekti neće biti uzeti u razmatranje.
  • izlagačima je zabranjeno korišćenje bilo kakve dogradnje na prodajne objekte, kao i korišćenje najlonskih cerada ili folija, kako preko dana tako i tokom noći

Cene zakupa prodajnih jedinica mogu se proveriti na sledećem linku: Cenovnik winterfest.

Rok za prijavu je istekao! Uspešno prijavljeni izlagači će biti blagovremeno obavešteni o rezultatu konkursa, a spisak izlagača biće postavljen i na internet stranici JKP „Subotičke pijace\“ krajem oktobra.

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *