OBAVEŠTENJE – RADNO VREME PIJACA TOKOM VIKENDA

U skladu sa Uredbom Vlade Republike Srbije, Javno komunalno preduzeće „Subotičke pijace“ Subotica obaveštava javnost da je radno vreme pijaca u nadležnosti našeg preduzeća tokom vikenda korigovano, počevši od 4.12.2020. godine, te će pijace biti otvorene subotom i nedeljom u vremenskom intervalu od 6h do 15h.

Ugostiteljski objekti koji posluju na pijacama, bez izuzetaka, neće raditi od petka u 17 časova do ponedeljka u 5 časova ujutru. Ugostiteljskim objektima je dozvoljeno da obavljaju delatnosti dostave hrane non stop, 24 časa, sedam dana u nedelji, kao i ostalim privrednicima čija je to osnovna delatnost. Pijace koje se nalaze u nadležnosti Javno komunalnog preduzeća „Subotičke pijace“ Subotica radnim danima će raditi po ustaljenom, zimskom radnom vremenu.
Podsećamo i na to da je na pijacama obavezno nošenje zaštitne maske i držanje fizičke distance. Javno komunalno preduzeće „Subotičke pijace“ Subotica konstantno preduzima sve neophodne mere kako bi se zaštitilo zdravlje i omogućio bezbedan rad svim našim zakupcima i korisnicima pijačnih usluga u uslovima pandemije koronavirusa.