Pomeren rok za prijave za deseti “Winterfest”

Javno komunalno preduzeće “Subotičke pijace” obaveštava sve zainteresovane da je rok za prijave za deseti Zimski vašar “Winterfest” pomeren zbog pandemije korona virusa COVID-19. U toku su pripreme za ovu tradicionalnu manifestaciju, a organizatori očekuju da će se ovogodišnji zimski vašar u centru Subotice održati u uobičajenom terminu, odnosno od 5. decembra 2020. do 13. januara 2021. godine.

Kompletne informacije o rokovima i načinu prijavljivanja, odnosno ostalim uslovima za izlagače, JKP “Subotičke pijace” će  uskoro objaviti na oficijelnoj internet prezentaciji preduzeća na adresi www.supijace.co.rs.

Tokom proteklih devet godina ova manifestacija je postala neizostavni deo gradske predpraznične i praznične atmosfere. Prvenstveno zahvaljujući Subotičanima koji rado dolaze u centar grada da prošetaju, popiju kuvano vino, pojedu neki od gastronomskih specijaliteta i kupe domaću hranu, rukotvorine, proizvode starih zanata, božićne i novogodišnje poklone i slično.

“Winterfest” je i svojevrsna turistička atrakcija koja doprinosi da ponuda hotelijera i restoratera iz Subotice i sa Palića za božićne i novogodišnje praznike bude bogatija i sadržajnija, te da gostima iz zemlje i inosranstva obezbedi više mogućnosti za provod i zabavu.

Uz tradiciju i stalne posetice, “Winterfest” ima i zavidan broj kvalitetnih učesnika, od kojih je većina ovde svake godine. Sve više ih dolazi i iz drugih gradova Srbije, što doprinosi kvalitetu ponude i omogućuje posetiocima da biraju šta će kupiti, popiti ili pojesti. To potvrđuje činjenica da je na prošlogodišnjem “Winterfestu” učestvovalo više od sedmadeset izlagača, a i pored toga  se tražilo “mesto više”.

Zimski vašar “Winterfest” organizuje Javno komunalno preduzeće “Subotičke pijace” u saradnji sa lokalnom samoupravmo Grada Subotice.