Poseta Somboru i novoj pijaci “U lancima”

Predstavnici Javnog komunalnog preduzeća “Subotičke pijace” su danas posetili Javno komunalno preduzeće “Prostor” iz Sombora i obišli novu gradsku pijacu „U lancima“, koja je u celosti rekonstrisana tokom 2020. godine. Direktora JKP “Subotičke pijace” Dejana Ljubisavljevića sa saradnicima su tokom posete Somboru, uz kolege iz JKP “Prostor”, primili i Goran Nonković, načelnik Zapadnobačkog upravnog okruga, Antonio Ratković, gradonačelnik Grada Sombora i Miroslav Kovačić, član Gradskog veća za oblast komunalna delatnost i investicije.

Na radnom sastanku se razgovaralo o projektu i načinima finansiranja rekonstrukcije centralne somborske pijace, što je najveća započeta i realizovana investicija u razvoj pijačne delatnosti u Srbiji u 2020. godini.

Grad Sombor i JKP “Prostor” će 22. aprila biti domaćini redovnoj sednici Skupštine Poslovnog udruženja “Pijace Srbije” i prezentaciji istraživanja i tematskoj raspravi o poslovanju preduzeća koja se bave komnalnom delatnošću upravljanja pijacama u Srbiji u 2020. godini.