Пријаве за 11. зимски вашар „Winterfest“

Једанаести. зимски вашар „Winterfest“ ће се одржати у центру Суботице од 5. децембра 2022. до 08. јануара 2023. године, саопштило је данас Јавно комунално предузеће „Суботичке пијаце“, које ову традиционалну манифестацију организује у сарадњи са локалном самоуправом Града Суботице.

Пријаве за учешће на 11. зимском вашару „Winterfest“ у Суботици  ће се примати до 31. октобра 2022. године. Kомисија за избор учесника ће одлуку о листи излагача донети до 18. новембра 2022. године. Одлука ће бити објављена на званичној интернет страници ЈKП “Суботичке пијаце” на адреси www.supijace.co.rs.

На  вашару могу учествовати: регистрована предузећа, занатске, трговачке и угоститељске радње, регистрована пољопривредна газдинства,  регистровани винари и произвођачи ракије, произвођачи органске и домаће хране и произвођачи сувенира и рукотоворина удружени у регистровано удружење грађана.

Сви излагачи уз попуњени пријавни лист треба да приложе доказ да испуњавају услове за учешће на овој манифестацији, и то: извод из регистра предузетника или правних лица из Агенције за привредне регистре Републике Србије, или фотокопију решења о упису у регистар пољопривредних газдинстава, или доказ (потврду) да су чланови удружења грађана којем је основна делатност удруживање произвођача производа старих заната, рукотоворина или сувенира.

Све додатне информације можете добити на телефон 024 555-013, сваког радног дана од 7 до 15 часова или на маил subotickepijace@gmail.com.