Promocija “Winterfesta” u jutarnjem programu “Dobro jutro Srbijo”

U subotu, 15. decembra, novi direktor JKP “Subotičke pijace”, Dejan Ljubisavljević,  bio je gost jutranjeg programa pod nazivom “Dobro jutro Srbijo” koji se emituje na televiziji HAPPY.

Gostovanje je bilo posvećeno promociji zimskog vašara “Winterfest” pa su se u studiju TV HAPPY našli i brojni proizvodi ovogodišnjih učesnika ove manifestacije. Od “kurtoš”  kolača, prirodnih sokova i slatkog od ljute paprike do unikatnih rukotvorina.

– “Winterfest” je manifestacija koja raste. Sada u najužem centru grada imamo oko 90 izlagača, uglavnom iz Subotice i okoline, ali interesovanje se širi pa su ove godine tu i izlagači iz Pirota, Čačka, Beograda … Subotica je multietnička celina pa “Winterfest” traje od 5. decembra ove do 13. januara naredne godine, kako bi obuhvatio sve praznike u ovom periodu godine – rekao je Dejan Ljubisavljević u emisji “Dobro jutro Srbijo”.

On je rekao i da je ova manifestacija od značaja za razvoj i promociju turističke ponude Subotice i Palića i naglasio da obe destinacije beleže rast interesovanja gostiju, kako iz Srbije tako i iz drugih zemalja.