У понедељак, 5. децембра, свечано отварање „Winterfestа“

Једанаести зимски вашар “Winterfest“ ће се одржати у центру Суботице у периоду од 5. децембра 2022. до 8. јануара 2023. године. На овој традиционалној манифестацији ће учествовати више од седамдесет излагача, како из Суботице и региона тако и других крајева Србије. Они ће Суботичанима и гостима Суботице, уз кувано вино и разне гастрономске специјалитете, понудити и велики избор домаће хране, рукотворина, производа старих заната, сувенира, поклона и украса.

Током протекле деценије “Winterfest” је, као саставни део божићно-новогодишње празничне атмосфере, постао и својеврсна туристичка атракција Суботице.

Свечано отварање зимског вашара је заказано 5. децембрa 2022. године у 18 часова на Тргу републике (Мали корзо). Једнаести  „Winterfest“ ће отворити Срђан Самарџић, члан Градског већа задужен за област привреде, а кратак културно уметнички програм су припремили ученици суботичких средњих школа.

Радно време Зимског вашара „Winterfest“ је сваког дана од 9 до 21 сати.

Зимски вашар “Winterfest” организује Јавно комунално предузеће „Суботичке пијаце“ у сарадњи са локалном самоуправом Града Суботица.