Održana licitacija za slobodne prodajne prostore na javnim površinama

Početkom juna uspešno je sproveden postupak javnog nadmetanja za sticanje prava na korišćenje javnih površina za prodaju voća, povrća i lubenica, koje su u skladu sa Planom postavljanja ostalih objekata, uređaja i opreme na teritoriji Grada Subotice, određene rešenjem Gradskog veća.

Predmet javnog nadmetanja je bilo 27 lokacija u gradskim i 5 lokacija u prigradskim mesnim zajednicima, uglavnom za prodaju iz vozila, a pravo učešća imala su lica registrovana kod Agencije za privredne registre, kao i lica koja imaju potvrdu o aktivnom statusu u registru poljoprivrednih gazdinstva.

Javno nadmetanje je okupilo veliki broj zainteresovanih, a izdato je preko 80% prostora koji su bili predmet ponude za prodaju sezonske robe. Za preostale slobodne lokacije zainteresovani se mogu interesovati u službenim prostorijama Javnog komunalnog preduzeća „Subotičke pijace“ (Đure Đakoviča 23/I) svakog radnog dana od 8 do 12časova. Kontakt osobe su: Robert Fodor, poslovođa Mešovite pijace „Teslino naselje”; Petar Kuntić, koordinator naplatne službe i  Dajana Lazić, asistent direktora.

Kontakt telefon je 024/555 – 013.